Profiel

Mijn naam is Ton Derks. Grafisch vormgever, illustrator en airbrush-artist.

Kunstwerken
Onder de naam Airbrush Atelier maak ik kunst in de vorm van schilderijen.
Vooral de natuur is dikwijls het onderwerp van mijn werken. De airbrush-techniek biedt veel mogelijkheden voor het realisme. Potlood, kleurpotlood, aquarel, acryl, olieverf… technieken zijn technieken waarmee mooie kunstwerken vervaardigd kunnen worden.
Ik maak ook nu nog kunstwerken, ook in opdracht, in de diverse stijlen en technieken.
Voor een opdracht kunt u contact opnemen middels het email adres van het Airbrush Atelier: info@airbrushatelier.nl

Vormgeving / Logo-design
Voor elk bedrijf is een herkenbaar logo of beeldmerk van groot belang. Het logo draagt de diensten en producten naar buiten uit en met een uitgekiend, passend logo, zal dit een positieve bijdrage leveren aan de groei en bloei van het bedrijf.
Niet alleen de vorm van het logo dient een goed design te hebben, maar ook de kleur en/of kleurcombinaties zijn een belangrijk item.
Het logo dient als basis voor de huisstijl van uw bedrijf. Die huisstijl dient binnen de diverse media een uniform geheel te vormen.
De designer helpt u hier bij…

3D-design
Nu er meer woningen gebouwd gaan worden en velen hun droom van een eigen woning hopen waar te kunnen maken, biedt voor ons als grafisch vormgevers weer een nieuwe insteek in de vorm van het 3D-design. U kunt op die manier uw nieuwe woning al in 3D bekijken voordat er ook maar een steen is gelegd.
Wanneer de architect de tekeningen voor de woning klaar heeft en u wilt al graag zien hoe de woning gebouwd gaat worden, is zo’n 3D-design een uitkomst.
Voor meer info neemt u contact op.